Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Sergeant Hur Dur seeks to change military by saying ‘Hur dur ba dur dur’

img
/
/

ATLANTA, Ga – The military’s efforts to provide more opportunities for gender equality, religious expression, and overall sensitivity towards service members have proved popular with many service members. But Army Staff Sgt. (Ret.) Duh Hur Dur isn’t happy, and according to friends has taken to social media in a series of posts and videos voicing his concerns regarding the current climate of the modern military.

“Hur dur ba dur dur!” exclaimed the veteran in a recent video posted on his Facebook page. “Fur da dur hurdy dur DUR!” the video went on to say. Soldiers who have seen the video say the most poignant part came when Hur Dur described the current military leadership as “Bur Durs” and “Lur Bur Dur Bur DUR DUR!”

“I was blown away,” said Gen. Mark Milley, Chief of Staff of the United States Army. “The video was shown to me by our public affairs staff and it completely transformed the way I planned on managing our troops.”

“This guy’s clearly a badass.”

Almost immediately, Senior Army officials implemented plans on scaling back all recent changes “so they don’t affect the overall toughness of the current Army Corps,” as one source put it.

“I think the part where he said ‘Pur dur ba dur dur,’ and began making armpit fart noises is when I realized I’ve been wrong this entire time,” said Gen. Robert Neller, Commandant of the Marine Corps. “I instantly contacted Secretary of Defense Ashton Carter and told him to HUR DUR DO DUR GUR!”

“This call instantly reversed the pussification of our existing military mindset,” Neller added.

When asked for comment, Hur Dur simply asserted, “DURR!”

Everyone commenting on Hur Dur’s video agreed with his sentiments, in what observers call “a civil and polite conversation on this challenging subject.”

Recommended For You:

2 Comments

  1. Hvorfor sætte på Fitflop sko?Hvis du er en fashionista, er chancer, z2sahnoa dit favorit tidsfordriv ville være at købe designer fodtøj. Det er svært at se et magasin, der ikke har billeder af nogle berømtheder sportslige designer fodtøj. Mange tak til web, det er nu ikke svært at købe et par af designer fodtøj. Da der er et stort udvalg af elegante damer designer fodtøj tilgængelige på markedet, kan du være forvirret til at vælge den korrekte. Det er derfor vigtigt at vide hvad brændende og hvad der ikke for indeværende år.Forlade rod. Når fitflop sko din ung er 35 hvordan du ønsker hende til at bære i mind dig? Som den fineste damn, nagende husholderske i kvarteret eller som hendes allierede, vinder og lærer?De damer FitFlop Snugger boot er en fantastisk vinter sæson svar, der har en groovy look til dem, men stadig giver fordelene ved andet fodtøjet, ligesom at få meget mere tonet muskelvæv, langt flere kalorier brændt, og din kropsholdning forbedrer. Alt dette ved at gå og ikke kræver for overskrift til gymnastik.Mænd, på den anden side kan blot don en gratis montering aloha shirt og nogle Kaki shorts. Som med damerne, fitflops er gode, men det er også muligt at gå med nøgne ft. En stråhat eller solskærm ville også komplimentere din indst. Endelig bære en lei over din hals og et par af parasoller.Hvem elsker ikke en gorgeous feminine espadrille? De er perfekte til at sætte på med en sød sundress til parken eller sport på swimmingpool med en swim suit. Det handler om at opdage den rigtige par, der virker. Heldigvis, denne periode de kan findes i en række forskellige former lige fra blomsterprint, neutrale farver, striber, med eller med ud ankel stropper, kiler, flats.the listen fortsætter. Med fitflop sko er så vellidt i Florida, er espadriller en “sko” i!Dette er netop forudsætningen af et nyt mærke af fodtøj, der skaber bølger i markedet: Fit Flops. Studere på at lære mere om dette mærke af fodtøj og døm selv om det liv op til sit løfte om eller ikke.Nogen kan bære en “Fit Flop?” Forsigtighed bør træffes i at vælge enhver sko. Foden er vigtigt at vurdere. Den “Fit Flop” er ikke for dig, hvis du har et betydeligt fleksibelt flad fod på grund af de destabiliserende teknologier bygget i at den sandal, som virkelig kan forværre stress ulykker i dette ustabile fodtype. Hvis du har brug for i-sko fod orthotics, fitflop sko den “Fit Flop” er mest sandsynligt ikke for dig.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar
[i]
[i]
[i]
[i]